Sponsors

ASU Advies & Administratie
ASU Advies & Administratie is een professioneel administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in Driebergen – Rijsenburg. Wij bedienen cliënten in veel verschillende bedrijfstakken uit het MKB
Globe Airmotors B.V.
De GLOBE groep houdt zich bezig met het ontwerp, de productie, de advisering, de verkoop en de revisie van luchtmotoren, hoge druk testpompen, testsystemen, gas boosters en perslucht drukverhogers.
Significant
Significant is een zelfstandig advies- en onderzoeks-bureau. We hebben onze competenties ontwikkeld op het gebied van (het uitvoeren van) kwantitatief en kwalitatief hoogwaardig onderzoek en het adviseren over vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering en aanbesteden.
BESIX
Bouwen is een vak, óns vak. BESIX doet dat in Nederland al twintig jaar. We realiseerden tientallen prestigieuze projecten waar we stuk voor stuk trots op zijn. We durven daarom best te zeggen dat we bouwen aan Nederland, de poort van Europa.
ICT ALLIANCE
ICT Alliance verleent zakelijke en technologische diensten. Onder de klanten bevinden zich de diverse bedrijven in de Benelux. ICT Alliance helpt haar klanten door mensen, business en technologie op een succesvolle manier te integreren. Langlopende samenwerking staat centraal.