De kunst van het ouder worden

 In Geen categorie

Het seizoen is begonnen en naast de trainingen zijn ook de clinics weer begonnen. Vandaag hebben we samen met Sport-ID Nieuwegein een clinic verzorgt voor Movactor. Movactor is een instelling voor Maatschappelijke Zorg en Zorgpreventie. Movactor heeft een middag voor ouderen georganiseerd, ‘De kunst van het ouder worden’,  waarbij werd gezongen, geverfd e.d.  TTVN heeft het onderdeel beweging verzorgd. Tafeltennis is immers een sport die je tot hoge leeftijd kan doen.

Frappant detail is dat de clinic is verzorgd in het buurtplein Batau, nagenoeg exact op de plek waar vroeger onze tafels stonden in de sportzaal van De Baten.

De komende periode hebben we staan de volgende activiteiten op het programma: Iedere vrijdagmiddag hebben we vrije inloop in de Driehoek van 14:30 – 15:30. Ook TTVN jeugdleden zijn hier welkom. Deze actie loopt van 9 september tot half december.
Vanaf 5 november gaan we op zaterdagochtend het Ping-Pong-Power programma starten. Hier geven we 7 lessen waarbij iedereen die alle keren is geweest een batje krijgt.
Na de herfstvakantie gaan we weer de scholen langs in Nieuwegein Noord. Hier gaan we promotie maken voor Ping-Pong-Power en het Scholentoernooi.
Tenslotte hebben we op 28 december het Nieuwegeins scholentoernooi dat we samen met VTV en Sport-ID organiseren.

REAGEER