Eerste jeugdteam kampioen!

 In Geen categorie

Afgelopen zaterdag is ons eerste jeugdteam kampioen geworden in de eerste klasse. De jongens hadden aan het begin van het seizoen al de ambitie om er een heel mooi seizoen van te maken.
We begonnen de laatste speelronde met 1 punt achterstand op titelconcurent ATC uit Almere. ATC speelde echter tegen Shot die het hele seizoen al met 2 spelers speelt.
De wedstrijd tegen nummer 3 Hilversum, begon niet best met een 2-0 achterstand. Waarna de jongens een prima mentaliteit toonden en de achterstand omzetten naar een 6-3 voorsprong. Dat de laatste wedstrijd verloren ging mocht de pret niet drukken.
ATC had hun wedstrijd met 5-2 gewonnen zodat beide teams met een gelijk aantal punten eindigden. Het onderling resultaat was in het voordeel van TTVN dus kon TTVN het kampioenschap vieren.
We willen Bijmaat bedanken voor het organiseren van de gezamelijke maaltijd. Tenslotte bedanken we Martin doe als trainer/coach een grote bijdrage heeft geleverd en Wim en Danny voor het coachen van diverse wedstrijden.
(Bruce ontbreekt op de foto’s)

Amber