Finn en Brent in de prijzen tijdens AK

 In Geen categorie

Afgelopen zaterdag is de eerste helft van de afdelingskampioenschappen Midden gespeeld. Het toernooi kon in januari niet doorgaan vanwege covid maar nu kon het weer. In de mooie zalen van Hilversum werd er de hele dag gestreden voor de prijzen. In de ochtend de dubbels en daarna de enkels.
Van onze vereniging waren er vier spelers aanwezig. Alissa, Finn, Basten en Brent. Alissa begon al niet geheel fris aan de dag en moest zodoende ziek afhaken.
De jongens maakten er een hele lange dag van. Finn en Basten wonnen overtuigend hun poule. Ook de kwartfinales werden door de jongens gewonnen. In de halve finale werd het moeilijker. Basten verloor net terwijl Finn zich naar de finale knokte. Eenmaal in de finale was de pijp redelijk leeg en moest Finn genoegen nemen met een hele mooie tweede plaats.
Brent miste net de hoofdronde in de poule en mocht verder in de troostronde. En hier ging Brent helemaal los. Winst in de achtste, kwart en halve finale. De finale was een zware wedstrijd. Brent nam een 1-0 en 2-1 voorsprong maar de tegenstander gaf niet op. In de vijfde game werd het tenslotte 11-8 voor Brent waardoor hij een mooie eerste plaats heeft verdiend.
Het was weer een mooie dag voor TTVN.