geen batje, leen batje, brak batje

 In Geen categorie

Afgelopen zaterdag mochten Timo en Sven naar SVO. Een dag die door de batjes gedomineerd zou worden. Dit begon al bij het inspelen, waarbij Sven, die zijn eigen batje niet bij zich had maar met een leenbatje speelde, dat hij bij dit batje toch ‘geen bal raak sloeg’. Gelukkig ging dit al tijdens het inspelen wat beter.

De eerste wedstrijd moest Timo tegen een beginner, en deze wist Timo eenvoudig te winnen. Daarna was Sven aan de beurt. Hij moest tegen een tegenstander met een mooie forehand. Door veel op de backhand te spelen kon Sven het zijn tegenstander lastig maken. Echter door slordigheidsfouten werd het een spannende vijfgamer waarbij Sven uiteindelijk aan het langste eind trok. Vervolgens werd de dubbel waarin Timo’s smash goed tot zijn recht kwam eenvoudig gewonnen. Onder een bekertje limo werd een voorsprong van 0-3 genoteerd.

Na de pauze mocht Timo tegen de tegenstander van Sven, en wist deze ondanks concentratie verlies eenvoudig te winnen. In plaats van een normale high five met zijn hand, gebruikte hij zijn batje. De duivel kwam al op bezoek bij de genegeerde waarschuwing, ‘zonde van je batje’ die vooraf ging. Met een mooie pats knakte zijn batje in tweeën, en was hij zijn zakgeld kwijt. Uniek, dit batje sloot zijn carriere af met winst, want de meeste batjes die ‘zomaar breken’, hadden hun laatste partij verloren.

Sven verloor helaas zijn laatste partij. Hij mistte net de vastheid met dit batje.

Resultaat: 1-4 winst, Timo’s batje gebroken en Sven’s leenbatje bleef heel maar speelde toch anders.