Goede resultaten in Soest

 In Geen categorie

Onze vrienden van Shot Soest hebben afgelopen weekend weer een mooi toernooi georganiseerd. Het eerste toernooi na de laatste lockdown. Hierdoor was het niet zo druk als normaal maar dat mocht te pret niet drukken. We waren blij dat er weer gespeeld kon worden en dat we bij konden kletsen met bekenden.
TTVN had zes deelnemers. Reza, Anisa en Jelle op zaterdag en Amber, Jurre en David op zondag. De zaterdag begon heel sterk. Alle spelers wonnen hun eerste drie wedstrijden. Daarna werd het wat minder waardoor Reza en Anisa in de middenmoot eindigden en Jelle in de halve finale.
Zondag David zijn debuut bij de B-licenties. Ondanks dat hij moest wennen aan het hogere tempo wist hij toch een pot te winnen. Jurre wist zich te plaatsen voor de halve finale en verloor helaas met 11-9 in de vijfde game. Amber was de hele dag op weg naar een grote stunt door lange tijd ongeslagen te blijven. Jammer genoeg werd ze derde door een verlies in de laatste wedstrijd.
Al met al vond ik het een geslaagd toernooi. Alle onze spelers konden goed met het niveau meekomen en hadden zelfs kansen op de prijzen. Dank aan de coaches, Martin en Flip en aan de support vanaf de tribune.

Team 1 kampioen