Jurre clubkampioen jeugd

 In Geen categorie

Zaterdag j.l. hebben we de uitgestelde clubkampioenschappen 2020 voor de jeugd gespeeld. Zo als gewoonlijk werden de spelers naar sterkte in drie klasses ingedeeld. Dit resulteerde mooie wedstrijden. Poule B en C zijn samengevoegd en na afloop is er een stand gemaakt van de onderlinge wedstrijden van de spelers uit C. Hier bleken Munya, Anisa en Basten evenveel wedstrijden gewonnen te hebben. Uit het tellen van de games bleek Basten het beste en Anisa tweede.
In poule B waren de spelers goed aan elkaar gewaagd. Na een aantal leuke wedstrijden bleek Tahla de sterkste voor Finn.
In de A poule werden een flink aantal wedstrijden op goed niveau gespeeld. Favoriet Jurre won al zijn potjes maar daaronder werd er hard gestreden. Zo verloor Stein met maar twee punten verschil in de vijfde van David, die uiteindelijk de tweede plek veroverde achter Jurre.  Melanie was wederom het hoogst geeindige meisje. Zo kreeg dus de wisselbeker voor de meisjes.
Ik heb de indruk dat het niveau van de spelers, gek genoeg, omhoog is gegaan tijdens de lockdown. Hoe dit kan weet ik niet maar ik heb goede dingen gezien.
Na afloop van de wedstrijden zijn alle spelers nog gezellig bij elkaar gekomen in de kantine. Samen de dag afsluiten met wat patat en snacks blijft top.
We hopen weer een gezamelijke clubkampioenschappen 2021 met de senioren te spelen op 19 december. Zet deze datum vast in je agenda.
Ik heb een aantal foto’s op de website gezet: ttvn.nl/fotos.