Lid worden

Senioren (18+)

Kennis maken
U kunt een aantal keer meespelen op maandagavond (vanaf 20:00) in Sporthal “De Waterlelie” aan de Heemraadsweide. In de zaal kunt u naar een bestuurlid vragen en zij zullen u verder informeren.
De eerste weken zal het bestuur u helpen om kennis te maken met andere spelers zodat u snel een kennissenkring opbouwt en vertrouwd wordt met de vereniging. Na een aantal weken krijgt u een inschrijfformulier  mee zodat u lid kunt worden.

Benodigdheden
Een t-shirt, short, zaalschoenen en eventueel een batje. Batjes zijn ook in de zaal aanwezig dus als u er geen heeft is dat geen probleem. De balletjes worden door de vereniging verzorgd. Er zijn clubshirts te koop bij de vereniging maar deze zijn pas verplicht als je competitie gaat spelen.

Inschrijfformulier

Hier kunt u het inschrijfformilier downloaden:

download icon

Jeugd

Kennis maken
Bij de jeugd hebben we meerdere trainingsgroepen. Deze groepen verschillen nogal op leeftijd en niveau. Om de juiste groep te kiezen, kan je contact opnemen met een van onze trainers (wim.fassotte@ttvn.nl). Hij zal je verder helpen om de goede trainingstijden te selecteren. Je mag eerst een aantal weken vrijblijvend meetrainen. Als je het dan leuk vindt, kan je lid worden.

Trainingen
Net zoals bij andere sporten, kan je bij tafeltennis pas echt goed worden als je veel traint. Bij onze trainingen proberen we je goede technieken aan te leren. Daarom bestaan de trainingen veelal uit oefeningen. Natuurlijk worden er ook wel wedstrijden gespeeld en spelletjes gedaan. Alle trainingen worden begeleid door één of meerdere trainers.

Benodigdheden
Een t-shirt, korte broek, zaalschoenen en eventueel een batje. Koop geen nieuw batje in de winkel! Deze batjes zijn meestal niet geschikt om een goede techniek aan te leren. Dat is dus zonde van het geld. In de zaal zijn genoeg batjes aanwezig waarmee je kunt beginnen. Daarna kunnen de trainers je adviseren wat het beste batje voor je is en waar je dit kunt kopen.

Ouders
De trainers stellen een intensief contact met de ouders op prijs. Ouders zijn altijd welkom om tijdens trainingen en wedstrijden te komen kijken.