Melanie wint ranglijsttoernooi in Tilburg

 In Geen categorie

Afgelopen weekend werd het ranglijsttoernooi in Tilburg gespeeld. Op zaterdag spelen jeugdspelers zonder licentie en op zondag de spelers met een A-licentie. Jeugdspelers met een B-licentie hadden een vrij weekend.
Melanie was de enige speler van TTVN die zaterdag meespeelde en had van alle meisjes welpen de hoogste rating. Ze was dus de favoriet en maakte deze rol ook waar. Het ging echter niet vanzelf. Er werden een aantal games verloren en in de finale was het een zware pot tegen Janneke van Shot-Soest. Melanie kwam 2-1 achter in games maar wist de wedstrijd toch nog om te draaien. Het bleef spannend tot aan het einde van de vijfde game. Hier had Melanie de sterkste zenuwen en wist de partij te winnen.
Met de eerste plaats in het toernooi, heeft Melanie ook haar A-licentie verdiend. Met deze licentie mag ze meedoen met toernooien waar de beste spelers van haar leeftijd aan meedoen zoals de Nederlandse kampioenschappen.
Het eerste A toernooi was dus op zondag. Dus nog een keer naar Toburg. Omdat er te weinig meisjes A-welpen zijn om een toenooi te organiseren, spelen de meisjes welpen mee bij de pupillen. Dus speelde ze tegen meisjes die tot twee jaar ouder zijn. Melanie kon heel goed meespelen met deze meisjes en werd nergens weggeslagen. Deze dag wist ze twee van de zeven wedstrijden te winnen en eindigde zodoende op plaats 13 van de 15 spelers.
Zodoende waren we zondag rond zes uur weer thuis van een lang tafeltennisweekend. Wim F en Wim K bedankt voor het coachen en de ouders bedankt voor het suppport.