Old Stars TTVN: het sportieve huis voor 55+-ers

 In Geen categorie

De familie Old Stars van TTVN sloot 2022 af met een kerstbrunch in combinatie met sportief bewegen. Eén van de gezellige activiteiten rondom ontmoeting en bezig zijn. Met 6 nieuwkomers, dankzij uw eigen lokale krant, die TTVN hielp met het onder de aandacht brengen van Old Stars TTVN. De club wil graag nóg meer Nieuwegeiners ontvangen in haar sportieve huis!

Kom ook iedere woensdagmiddag in sporthal Waterlelie aan de Heemraadsweide 13 aan tafel! Beweeg mee. Klets mee. Lach mee. Deel je sores. Ze zijn er voor elkaar en voor jou! Vriendschap en aandacht voor elkaar, daar kun je op rekenen. Ook dat is de kracht van sport! De tafeltennistafels van TTVN verrassen je met veel speel- en beweegvormen. Met een batje en balletje leer je spelenderwijs en in een ontspannen sfeer tafeltennissen. En geniet na de training van een kop koffie of thee of een frisje met heerlijke snacks. Monique, de fysiotherapeut verzorgt een warming-up die voor iedereen te doen is en waar nodig geeft ze persoonlijke advies. Kom kijken! Doe mee! Het is leuk, ontspannen, sociaal en gezond. Bel via 0615617598 met Ton Michies om een afspraak te maken voor een kennismaking.

Dankzij de ondersteuning door het Ouderenfonds en SportID Nieuwegein kan TTVN 55+-ers vakkundig sportief laten bewegen met de aantekening dat tafeltennis een laagdrempelige sport is. Elke woensdag tussen 14.30 en 17.00 zijn 14 ouderen actief binnen eigen grenzen, met plezier in sport en streven naar fitheid. TTVN wil meer Nieuwegeiners enthousiasmeren voor de Old Stars.