Old Stars TTVN: het sportieve huis voor 55+-ers

old-stars

Doe mee aan de Oldstars activiteiten van bij TTVN en kom kennismaken.

Waar:  Sporthal Waterlelie. Heemraadsweide 13, 3437 CA Nieuwegein.
Dag en tijd: woensdag van 14.30 tot 17.00 uur.
Voor wie: 55+-ers.

Aanmelden en meer informatie: Stuur een mail naar oldstars@ttvn.nl  of bel via 0615617598 met Ton Michies om een afspraak te maken voor een kennismaking met onze sportieve familie.

Iets voor jou?

Beweeg mee. Klets mee. Lach mee. Deel je sores. Ze zijn er voor elkaar en voor jou! Vriendschap en aandacht voor elkaar, daar kun je op rekenen. Ook dat is de kracht van sport! De tafeltennistafels van TTVN verrassen je met veel speel- en beweegvormen. Met een batje en balletje leer je spelenderwijs en in een ontspannen sfeer tafeltennissen. We beginnen de training altijd met een kop of thee in de kantine. Na de training ronden we gezellig af met een kop koffie of thee of een frisje met heerlijke snacks. Monique, de fysiotherapeut verzorgt een warming-up die voor iedereen te doen is en waar nodig geeft ze persoonlijke advies. Kom kijken! Doe mee! Het is leuk, ontspannen, sociaal en gezond.

Bewegen en gezelligheid

De training begint met een kop koffie of thee in de kantine. Rond 15 uur wordt begonnen met een warming- up en een beweeg gedeelte. De kern van de training bestaat uit tafeltennistraining op eigen niveau. Het is altijd mogelijk om bij de trainers aan te geven waar de eigen grenzen liggen. Na de training staat er in de kantine koffie/thee en een lekker hapje klaar en is er mogelijkheid om drinken te kopen.

Vakmensen met humor, daar kun jij op rekenen!

De training wordt gegeven door 3 trainers die veel ervaring hebben met tafeltennis en training geven. Zij hebben een cursus gehad in het aanbieden van beweegactiviteiten op basis van het Atletic Skills Model. Ze worden ondersteund door onze fysiotherapeut om iedereen een geschikte training aan te bieden.

Waarom doet onze sportclub dit?

TTVN heeft als visie het helpen van 55+-ers om op een plezierige wijze te kunnen bewegen met behulp van tafeltennis. Als sportclub willen hen de kans bieden om laagdrempelig te bewegen. Het doel is om een sport en ontmoet moment te creëren waarbij de nadruk ligt op bewegen binnen eigen grenzen, plezier in sport en streven naar fitheid. Ook willen we oog hebben voor de sociale context en betrokkenheid bij elkaar. Daarnaast hopen we meer Nieuwegeiners te enthousiasmeren voor tafeltennis.

Jouw supporters!

Dankzij de ondersteuning door het Ouderenfonds en SportID Nieuwegein kan TTVN dankzij tafeltennis als een laagdrempelige sport 55+-ers vakkundig sportief laten bewegen. TTVN, hopelijk straks ook jouw sportclub, wil meer Nieuwegeiners enthousiasmeren voor de Old Stars.

 

 

old-stars