Oldstars

 In Geen categorie
Kom ook mee doen met een de training van Oldstars bij TTVN.
Waar: Sporthal Waterlelie. Heemraadsweide 13, 3437 CA Nieuwegein.
Dag en tijd: woensdag om 14.30.
Voor wie: 55+ ers.
Onze visie is het helpen van ouderen om op een plezierige wijze te kunnen bewegen met behulp van tafeltennis. We willen ouderen de kans bieden om laagdrempelig te bewegen. Het doel is om een sport en ontmoet moment te creëren waarbij de nadruk ligt op bewegen binnen eigen grenzen, plezier in sport en streven naar fitheid. Ook willen we oog hebben voor de sociale context en betrokkenheid bij elkaar.  Daarnaast hopen we meer Nieuwegeiners te enthousiasmeren voor tafeltennis.
De training begint met een kop koffie of thee in de kantine. Rond 15 uur word begonnen met een warming- up en een beweeg gedeelte. De kern van de training bestaat uit tafeltennistraining op eigen niveau. Het is altijd mogelijk om bij de trainers aan te geven waar de eigen grenzen liggen.
Na de training staat er in de kantine koffie/thee en een lekker hapje klaar en is er mogelijkheid om drinken te kopen.
De training wordt gegeven door 3 trainers die veel ervaring hebben met tafeltennis en training geven. Zij hebben een cursus gehad in het aanbieden van beweegactiviteiten op basis van het Atletic Skills Model. Ze worden ondersteund door een fysiotherapeut om iedereen een geschikte training aan te bieden.
Wees welkom om een keer te komen kennismaken of meetrainen!
Aanmelden en info: Stuur een mail naar oldstars@ttvn.nl.