rmworks-350

Sponsor TTVN jeugd

RM Works B.V. heeft al haar activiteiten ondergebracht in een drietal werkmaatschappijen. Deze zijn:

RM-Works

RM-Works staat voor specialistische reiniging in de breedste zin van het woord. Met onze eigen schoonmaak specialisten verzorgen wij allerlei werkzaamheden in heel Nederland. Deze zijn onder meer:

  • Reinigen en beschermen van alle vloersoorten
  • Tapijt- en meubelreiniging
  • Kristalliseren en polijsten van natuurstenen vloeren
  • Dieptereiniging van grootkeukens en sanitair
  • Opleveringsschoonmaak van nieuw- of verbouwprojecten
  • Reinigen en beschermen van oppervlakten d.m.v. nano coating
  • Diverse reiniging van bijv. jaloezieën, lamellen, computers enz.

RM-Works werkt voor de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland maar wij hebben ook opdrachtgevers in de hotellerie, zorg, onderwijs, (semi)overheid en woningcorporaties.

RM-Cleaning

Wilt u kwalitatief goede schoonmaak op reguliere basis dan biedt RM-Cleaning de oplossing. Wij werken veel voor VVE’s, hotels en kantoren die dagelijks of wekelijks hun ruimten schoon willen hebben. RM-Cleaning werkt met vaste medewerkers en de meest professionele materialen en middelen.

Strookman Advies

Met meer dan 50 jaar ervaring in de schoonmaak worden wij gevraagd om mee te denken over schoonmaakvraagstukken. Strookman Advies is onafhankelijk en voert kwaliteitscontroles uit (VSR of alternatieve methodes). Daarnaast ondersteunen wij organisaties met een eigen schoonmaakdienst op het gebied van efficiency en kwaliteitsverbetering. Ook adviseren wij bedrijven en instellingen bij de inkoop (niet Europees) van schoonmaakdiensten, glasbewassing of schoonmaakmaterialen en machines. U leest er meer over op http://www.strookmanadvies.nl

rmworks-350