Sponsors

Linnenmode.nl
DESIGN EN KWALITEIT Met méér dan 30 jaar ervaring en kennis is Linnenmode de specialist op het gebied van bed-, bad- en huishoudlinnen. Bij ons vindt u een ruim assortiment betaalbare & hoogwaardige kwaliteitsproducten van alle topmerken. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u! Kom langs in onze speciaalzaak, neem telefonisch contact op of mail ons.
ICT ALLIANCE
ICT Alliance verleent zakelijke en technologische diensten. Onder de klanten bevinden zich de diverse bedrijven in de Benelux. ICT Alliance helpt haar klanten door mensen, business en technologie op een succesvolle manier te integreren. Langlopende samenwerking staat centraal.
Blömer
Als ondernemer wilt u de best mogelijke resultaten behalen met uw bedrijf. De accountants en adviseurs van HLB Blömer ondersteunen u daarbij. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om uw zorgen uit handen te nemen. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat.
Globe Airmotors B.V.
De GLOBE groep houdt zich bezig met het ontwerp, de productie, de advisering, de verkoop en de revisie van luchtmotoren, hoge druk testpompen, testsystemen, gas boosters en perslucht drukverhogers.
BESIX
Bouwen is een vak, óns vak. BESIX doet dat in Nederland al twintig jaar. We realiseerden tientallen prestigieuze projecten waar we stuk voor stuk trots op zijn. We durven daarom best te zeggen dat we bouwen aan Nederland, de poort van Europa.