TTVN teams doen het goed in de beker

 In Geen categorie

Met alleen nog een inhaalweek voor de poulefase voor de boeg kan al een voorlopig resultaat worden opgetekend. Er is een team derde geworden, twee teams door (op de eerste en op de tweede plaats) en hebben de laatste twee teams een goede uitgangspositie om zich te plaatsen. Hier een overzicht.

Het eerste TTVN team (Joris Wim, Rob, Ruud 2x, Ton) is met 26 punten derde geworden. Voor hen is het de vraag of ze bij de beste 6 nummers 3 horen of ze doorgaan.

TTVN 2 (DD Danny, Daam, Bart, Alex, Rob, Rogier en JW) kwam stroef uit de startblokken met een 9-9 gelijk spel tegen Houten, herpakte zich met een 14-4 winst tegen Maarssen, maar verloor van het sterke SVE 6. Daarmee heeft TTVN 2 zich als tweede in de poule gekwalificeerd. Dit team bereikte vorig jaar nog de kwart finale. Onze doelstelling was de finale halen en deze winnen van titelverdediger Vriendenschaar, aldus De Dictator. Echter moeten we het wedstrijdritme nog wel vinden.

TTVN 3 (Sandra, Daniel, Marek, Alex, Darrel en Chris) heeft 31 punten in de poule verdiend en is hiermee ruimschoots eerste geworden in de poule met één punt voorsprong op VTV. Een echte favoriet voor de titel dus. Geen moment in de problemen geweest.

Titelverdediger Vriendenschaar 4 (Vincent, John, John, Jos, Rens, *to be announced*, Martijn en non playing captain Martijn) bestaat dit seizoen uit wel erg veel spelers die niet bijblog 2016 beker team 4 Vriendenschaar vandaan komen. De reglementen zouden dit toch niet mogen toestaan, of moeten deze nog worden aangepast?? Vriendenschaar is als titelverdediger natuurlijk in een gunstige poule ingedeeld, aldus de kopmannen. “We moeten altijd een beetje opstarten, bij moeilijke wedstrijden kom je zo 19-0 achter en moet je echt werken, maar dit jaar is dat niet gebeurd.” We proberen natuurlijk een zo gunstig mogelijk uitgangspositie voor de vervolgronde te bemachtigen. De meeste gunstige tegenstander is Elan. In de vervolgronde gaat de nummer 1 tegen de nummer 64 van alle poules, nr 2 tegen nr 63 etc. We hebben al onze laatste wedstrijd uitgesteld, zodat we kunnen uitrekenen hoeveel we nodig hebben. Vorig jaar hoopten we op een makkelijke (halve) finale tegen Elan, echter verzaakten zij in hun sportieve plicht tegen VEV. Natuurlijk hebben we er begrip voor dat een team niet durft, maar dan moeten ze niet de competitie vervalsen, doe dan helemaal niet mee. Uiteindelijk wonnen we in een iets minder makkelijke halve finale met 4-10 van VEV en in de finale 10-4 van VTV 1. Vriendenschaar 4 moet nog een poulewedstrijd spelen, met naar verluid een nieuwe speler. Zij heeft twee punten nodig om zich te plaatsen, maar is afhankelijk van het resultaat van Elan of zij in de vervolgronde ook tegen Elan mag.
blog 2016 beker team 5
Het TTVN 5 is het opleidingsteam, dat bestaat uit de jeugdige Oscar, Cody, Jesse en Sharon, aangevuld met een brok ervaring in de vorm van nestor Martin (die ook de oud trainer/coach is van de vier benjamins). Ook TTVN 5 moet nog een wedstrijd spelen, en heeft daar 7 punten nodig om eerste te worden in de poule.